Augeo academy

Augeo academy is een sociale onderneming die zich inzet voor de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Augeo academy is dé e-academie over het thema kindermishandeling en huiselijk geweld voor professionals die met kinderen en ouders werken.

Augeo academy is in 2008 opgericht door Augeo, een stichting die zich sterk maakt voor een veilige ontwikkelingsomgeving voor kinderen. Augeo is ook uitgever van het (digitale) Augeo magazine en onder meer initiatiefnemer van het lectoraat Ouderschap en Ouderbegeleiding aan de Hogeschool Leiden.

Augeo academy is een online leeromgeving waar u beroepsspecifieke cursussen en e-colleges kunt volgen over het signaleren, handelen en communiceren bij kindermishandeling en huiselijk geweld. Daarnaast heeft Augeo academy specifieke cursussen ontwikkeld om professionals te leren om te gaan met de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Augeo academy biedt de mogelijkheid om online te leren, waar en wanneer u maar wilt. Een pc of tablet met een internetverbinding is genoeg. U werkt aan lesstof in cursussen van maximaal 4 uur. Het leerrendement is hoog. Via theorie, interactieve praktijkoefeningen en videocasuïstiek  leert u omgaan met de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld in uw praktijk.

Wilt u meer weten over een specifieke cursus of e-college? Kijk dan bij Online cursussen.