Hoe werkt de cursus?

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over hoe de online cursus Huwelijksdwang werkt. Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan bij ‘vragen’ op de website van Augeo academy.

Aan welke technische eisen dient mijn computer te voldoen als ik de e-module wil volgen?
Om de cursussen van Augeo academy te kunnen afspelen heeft u een computer of tablet met internet nodig. Ook is het nodig om geluid aan te hebben staan.

Heeft u een vraag over het inloggen en registreren?
Om deze cursus te volgen dient u zich de eerste keer te registeren. Daarna kunt u direct van start met de cursus. Als u tussentijds stopt of u wilt de cursus nog een keer bekijken, kunt u een volgende keer met uw inloggegevens verder.

Ik ben bezig in de cursus, maar de filmpjes haperen of lopen vast.
Dit heeft waarschijnlijk te maken met de snelheid van de internet- of netwerkverbinding van uw computer/werkplek. Een mogelijkheid is om de cursussen op een andere plek te maken buiten het netwerk of het bereik van de internetverbinding.

Heeft u een vraag over het behalen van een certificaat (bewijs van deelname)?
Zodra alle cursusonderdelen van de e-module huwelijksdwang zijn afgerond wordt het certificaat beschikbaar bij de cursus. Er verschijnt dan een download link. Het certificaat wordt ook gemaild naar het e-mailadres dat bij het profiel is ingevuld. Indien de gegevens van “mijn profiel” wijzigen, dan verandert het certificaat mee en kan er dus een nieuw certificaat uitgeprint worden. Het certificaat fungeert als bewijs van deelname. Dat wil zeggen dat er onafhankelijk van de score toch een certificaat uitgegeven wordt.

Heeft u recht op accreditatiepunten?
Voor deze cursus is accreditatie verkregen. Bij de cursusinformatie in de catalogus is te lezen door welke organisaties de accreditatie is toegekend en voor hoeveel punten.